Werkwijze persoonlijke galerij

Na elke reportage worden de beste (en mooiste) foto’s geselecteerd. Deze geselecteerde foto’s zet ik beveiligd met een wachtwoord in een persoonlijke galerij. Op alle foto’s staat een watermerk. Via de galerij kan je eenvoudig kiezen in welke foto’s je geïnteresseerd bent. De foto’s die je hebt gekozen ontvang je digitaal zonder watermerk.  

Winanda Winters Bosker

01. Inloggen persoonlijke galerij

Wanneer je op de link in de e-mail hebt geklikt, opent jouw galerij. Hier kan je dan het wachtwoord uit de e-mail invullen. Je kan deze kopiëren en plakken, zodat je het wachtwoord niet over hoeft te typen. Na het inloggen opent de galerij met 1 grote foto. Door naar beneden te scrollen, kom je bij de foto’s in de galerij terecht.

02. Bekijken van foto's

Wanneer je op een foto klikt, dan wordt de foto vergroot weergegeven. Zo kan je de foto’s goed bekijken. Met behulp van de cursortoetsen kan je eenvoudig rechts (heen) en links (terug) bladeren.

03. Selecteer favorieten

Wil je een foto markeren als favoriet? Klik rechtsboven op het hartje.

In het overzicht van alle foto’s kan je ook jouw favorieten markeren. Beweeg de muis over de foto’s en je ziet in de foto rechts onderin een hartje verschijnen. Klik dan op het hartje.

Om je favorieten te onthouden wordt er gevraagd naar je e-mailadres. Doordat de galerij jouw selectie onthoud, kan je er een andere keer mee verder gaan. Zo kan je het even laten liggen en een andere dag het nog eens goed bekijken.

04. Favorieten bekijken

Om de foto’s die je als favoriet hebt gemarkeerd te bekijken, klik je op het tabblad ‘Favorieten’ of het hartpictogram bovenaan het overzicht met alle foto’s. Hier zie je alle foto’s bij de lijst genaamd “mijn favorieten” die je hebt geselecteerd.

05. Doorgeven favorieten

Om je favorieten te delen met mij, zoek je naar een optie zoals “Delen” of “Delen met fotograaf”. Klik hierop en je krijgt een link of een deeloptie, zoals e-mail of bericht, waarmee je je favorieten kunt verzenden.

06. Nabewerking en levering

Zodra ik jouw favorieten heb ontvangen, verwijder ik de persoonlijke galerij en ga ik aan de slag met de nabewerking.

Zodra de foto’s klaar zijn worden deze met WeTransfer naar je verzonden.

Mocht je nog vragen hebben, neem contact met me op doormiddel van whatsapp of e-mail.